OM Bio Sitges | Centre d´Estètica Natural, Perruqueria, Pedicura Manicura
istockphoto-1147811403-170667a

Centre d´Estètica Natural i Espiritual

Som Cos, Ment i Esperit, que combinats formen un Ésser únic. Cuidar i mimar, és la nostra missió.

Manicura

Saló manicure per a que les teves mans estiguin saludables i belles. Manicura Express amb tret d´esmalt, empenta de cutícules, acomodat de pells laterals i esmaltat. Manicura Clàssica amb tret d´esmalt, empenta i retallada de cutícules, tret amb detall de les pells laterals, hidratació de la mà i esmaltat. Opció completa amb exfoliació i massatge fins al colze. Francesita i semipermanent i novetat de Ungles Polygel.

Pedicura

Els teus peus t´acompanyen a tot arreu i mereixen el teu compte. T´oferim pedicura exprés i clàssica. Opció completa amb exfoliat i massatge fins al genoll. Francesita i semipermanent.

Massatges terapèutics

Per a regalar-te un moment de relaxació, benestar i salut. Aromaterapia amb olis essencials CV. Massatge Treupesars de cos sencer per a descontracturar-te. Massatge Ultrarelaxant en esquena i peus. Massatge per a esportitstes alleuja tensions. Drenatge de cames cansades.

Rose Therapy

Tractament corporal i facial exclusivament femení, basat en el benestar de tot l´organisme i en la potenciació de la femenitat de la dona. Treballa a tres nivells: estètic, orgànic i mental. Inclou massatges combinats amb peces de quars rosa i olis de Rosa Búlgara 100% natural.

Tractaments corporals

Tractament reductor anticel.lúlitic intensiu amb productes naturals CV. Peeling e hidratació corporal. Tractaments per esborrar el dany de l´acné i aclarar taques de la pell, amb diagnòstic previ gratuït.

Tractaments facials

Et brindem els millors tractaments per al teu rostre. Neteja Facial Bio i Depilació. Tractament profund de Nutrició Vitamínica i Sèrum Facial Purity. Mascaretes Age Stop i Shock Antiarrugues. Lifting amb efecte reafirmant. Peeling per a esborrar taques i danys de l´acné. Peeling para borrar manchas y daños del acné.

Depilació

T´oferim aquest servei exclusiu per a dones amb cera especial d´abella i amb la cura que cada cos mereix. Depilació per al teu rostre en llavi superior i celles. Depilació a cames, engonal (bikini), pubis, aixelles i braços.

Sol.licita torn

Coneix la nostra llista de preus

Top
768 a 983
480 a 767
479